Over ons

Pica Bella Utrechts vrouwenkoor

Met ons relatief nieuwe koor, op dit moment zo'n zestien vrouwen, hopen we te groeien naar ± 25 leden met een evenwichtige verdeling tussen sopranen, mezzo’s en alten.

Repertoire

We richten ons vooral op klassiek repertoire met ook langere stukken, waar we projectmatig aan werken. Daarnaast is er ruimte voor een lichtere noot omdat we daaraan ook zangplezier ontlenen én een gemengd luisterplezier kunnen bieden bij optredens. We willen veel aandacht besteden aan het realiseren van een mooie koorklank…..onze vrouwenstemmen zijn zich aan het mengen. Noten lezen en zangervaring zijn een pre maar geen vereiste. Belangrijker zijn het meebrengen van zangplezier en inzet voor de muzikale ontwikkeling van ons koor. We verwachten van de koorleden de bereidheid thuis te oefenen en aanwezig te zijn bij de wekelijkse repetities. Voor het thuis oefenen zijn ingezongen partijen beschikbaar.

Wees welkom en zing met ons mee! We maken graag over en weer kennis. Wanneer je enthousiast bent en je zou willen blijven, neemt onze dirigente je een stemtest af.

Je kunt je interesse en vragen melden via onze contactpagina of bel metéén 06-38 07 59 40. Een e-mail sturen kan ook naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Repetities

We zingen wekelijks, uitgezonderd de schoolvakanties, woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur, locatie: muzieklokaal (C001- begane grond) van het Stedelijk Gymnasium, adres: Ina Boudier Bakkerlaan 7, Utrecht.